Training

Over de trainer

Bob Blinkhof laat niet alleen als coach individuen groeien, bloeien, snoeien en stoeien, maar ook groepen. Als onderwijsadviseur in het basisonderwijs in de regio Haaglanden en als trainer vanuit zijn Instituut voor Groei, Bloei en Snoei, heeft hij al vele trainingen ontwikkeld, georganiseerd en gegeven over diverse onderwerpen. Zijn focus ligt meestal op het gebied van het ontwikkelen van (lerende) organisaties en het ontwikkelen van (passend) onderwijs. Nieuw zijn de trainingen op het gebied van het ontwikkelen van jezelf en van zelfkennis vanuit psychologisch gezichtspunt. Daarnaast gaf Bob binnen het hoger onderwijs al veel trainingen op het gebied van (interculturele) communicatie, onder andere als begeleider van studenten die met het ontwikkelingsproject Community Outreach Program vanuit de Petra Christian University in Indonesië ontwikkelingswerk gingen doen in de dorpsomgeving van Mojokerto en Kediri op Oost-Java. 

Met zijn psychologische achtergrond en kennis is hij dus een veelzijdig trainer. Waar dit nuttig of nodig is, werkt hij samen met collega-trainers uit het werkveld die ook breed zijn opgeleid en hun sporen in het verzorgen van trainingen verdiend hebben.

'Ik vond de training van Bob niet alleen heel erg interessant en leerzaam, hij heeft mij vooral ook ontzettend laten lachen! Zo kende deze manier van mijzelf ontwikkelen geen saai moment en was er onderling een goede sfeer naast de verdieping!
Anneke Klijn
Trainee