Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

Over onze trainingen

Bob Blinkhof Coaching heeft een breed trainingsaanbod dat bestaat uit een aantal verschillende thema’s, zoals communicatie, onderwijs, groei op interpersoonlijk en intra-persoonlijk niveau, psychologie en nog veel meer. Serieusheid en plezier; die wisselen elkaar hierbij telkens af. Want leren en groeien is voor ons altijd een combinatie van deze twee begrippen! 

"Bij de trainingen van Bob Blinkhof Coaching staat de ontwikkeling van de mens centraal: zowel het laten groeien van iemands denken, voelen en handelen."

Werkwijze

Het aanbod dat we aan trainingen hebben bestaat uit zowel een vast- als een op maat gemaakt aanbod. Voor onze trainingen in het onderwijs wordt altijd vooraf – in overleg met de opdrachtgever – afgestemd op de context, hulpvraag en fase waarin de (lerende) individuen, of groepen zich op dat moment bevinden en zijn natuurlijk zo ook het effectiefst. Het is dus zeker ook mogelijk om op basis van een hulpvraag een nieuwe training door ons te laten ontwikkelen! 

Vanwege ons grote netwerk en brede ervaring op onderwijskundig, psychologisch en communicatiegebied lukt het in vrijwel alle gevallen om een verdiepende, boeiende en inspirerende training te geven. We vinden het daarbij belangrijk om hoofd, hart en handelen samen te laten gaan bij onze trainingen. Dat wil zeggen dat we degenen die zich door en in onze training ontwikkelen zichzelf niet alleen nieuwe kennis eigen laten maken, maar ook nieuw gedrag of nieuwe vaardigheden. Je kunt immers niet meer gedrag tentoonspreiden dan je aan vermogen ontwikkeld hebt. 

Bekijk hieronder een deel van ons aanbod en neem contact op bij vragen!

'Bob zorgt voor een veilige sfeer, waarin iedereen in de groep open durfde te zijn over wat er in hem of haar omging en zo groeiden we als groep ook echt naar elkaar toe.'

Lauren
Deelnemer training

Trainingen voor het onderwijs

Als locatieleider en adviseur in het PO heeft Bob Blinkhof een heel ruime ervaring binnen het onderwijs. Klik op de link hieronder voor onze inspirerende trainingen die op dit gebied worden georganiseerd.

De lerende organisatie of PLG

Ben je als schoolleider zoekende naar een effectieve manier om de onderlinge samenwerking en het lerende vermogen van jouw school en team te verhogen? Dan is dit traject écht iets voor jou!

Vrienden worden met jezelf

Vrienden worden met jezelf is hét motto van deze avondtraining. In een groep onder leiding van Bob verdiep je je elke bijeenkomst in een bepaald thema om zo het pad van groei te bewandelen.

Provocatief coachen en 'helpen'

Als je op zoek bent naar een, leuke en alternatieve manier om cliënten, leerlingen, collega’s, ouders, patiënten of anderen mee te nemen, een manier waarbij er gelachen mag worden, dan zul je die in deze training vinden!