Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

Over onze trainingen

Bob Blinkhof Coaching heeft een breed trainingsaanbod dat bestaat uit een aantal verschillende thema’s, zoals communicatie, onderwijs, groei op interpersoonlijk en intra-persoonlijk niveau, psychologie en nog veel meer. Serieusheid en plezier; die wisselen elkaar hierbij telkens af. Want leren en groeien is voor ons altijd een combinatie van deze twee begrippen!

"Bij de trainingen van Bob Blinkhof Coaching staat de ontwikkeling van de mens centraal: zowel het laten groeien van iemands denken, voelen en handelen."

Werkwijze

Het aanbod dat we aan trainingen hebben bestaat uit zowel een vast- als een op maat gemaakt aanbod. Voor onze trainingen in het onderwijs wordt altijd vooraf – in overleg met de opdrachtgever – afgestemd op de hulpvraag, context en fase waarin de (lerende) individuen, groepen of de teamleden zich op dat moment bevinden en zijn natuurlijk ook het effectiefst als er sprake is van maatwerk. Het is overigens zeker ook mogelijk om op basis van een hulpvraag een nieuwe training door ons te laten ontwikkelen! 

Vanwege ons grote netwerk en brede ervaring op onderwijskundig, psychologisch en communicatiegebied lukt het in vrijwel  alle gevallen om een verdiepende, boeiende en inspirerende training te geven. We vinden het daarbij belangrijk om hoofd, hart en handelen samen te laten gaan bij onze trainingen. Dat wil zeggen dat we ons volledig geven om degenen die zich door en in onze training ontwikkelen niet alleen nieuwe kennis zichzelf eigen te laten maken, maar ook nieuw gedrag of nieuwe vaardigheden aan te leren. Je kunt immers niet meer gedrag tentoonspreiden dan je aan vermogen ontwikkeld hebt. 

Bekijk hieronder een deel van ons aanbod en neem contact op bij vragen!

'Bob zorgt voor een veilige sfeer, waarin iedereen in de groep open durfde te zijn over wat er in hem of haar omging en zo groeiden we als groep ook echt naar elkaar toe.'

Lauren
Deelnemer training

Trainingen voor het onderwijs

Als locatieleider en adviseur in het PO heeft Bob Blinkhof een heel ruime ervaring binnen het onderwijs. Klik op de link hieronder voor onze inspirerende trainingen!

De lerende organisatie of PLG

Ben je als schoolleider zoekende naar een effectieve manier om de samenwerking en het lerende vermogen van jou school te verhogen? Dan is dit traject écht iets voor jou!

Vrienden worden met jezelf

Vrienden worden met jezelf is hét motto van deze avondtraining. In een groep onder leiding van Bob verdiep je je elke bijeenkomst in een bepaald thema om zo het pad van groei te bewandelen.

Provocatief coachen en 'helpen'

Op zoek naar een alternatieve manier om cliënten, leerlingen, collega’s, ouders, patiënten of anderen mee te nemen? Een manier waarbij er gelachen mag worden?